MICROSOFT OUTLOOK FOUT 0X800CCC0B

Microsoft Outlook is een platform met veel functies en een grote verscheidenheid aan functies en kenmerken. Men kan van tijd tot tijd wegkijken van fouten, zoals die van Outlook Fout 0x800ccc0b en vele anderen, vanwege de manier waarop de service ze compenseert.

Eén platformbestemming voor alle noodzakelijke taken, zoals het verzenden en ontvangen van e-mails, het plannen van vergaderingen en agenda's, het opslaan van informatie en gegevens en nog veel meer. Het platform is bekend en staat bekend om alles wat het doet.

Hoe gemakkelijk en beheersbaar het ook is, het maakt taken, niemand kan de fouten ontkennen die ook van tijd tot tijd optreden vanwege verschillende redenen.

Een van die fouten is Outlook Fout 0x800ccc0b.

 

Microsoft Outlook Fout 0x800ccc0b:

 

De Outlook-fout 0x800ccc0b treedt meestal op tijdens de configuratie, vooral wanneer de SMTP-servergegevens (Simple Mail Transfer Protocol) verkeerd zijn ingevoegd.

 

Redenen voor Microsoft Outlook-fout 0x800ccc0b:
 

  1. De configuratie is verkeerd ingesteld in het account.
  2. Een van de persoonlijke opslagbestanden is beschadigd of heeft een mogelijke storing gevonden.
  3. Er zijn interne problemen met de DNS-server.
  4. Installatie van Outlook is niet correct of volledig.
  5. De applicatie of het systeem moet worden bijgewerkt.
  6. Een van de virussen of malware veroorzaakt het.
  7. Een van de vele servers die is beschadigd door SMTP.

 

Methoden voor het oplossen van MS Outlook-fout 0x800ccc0b:

 

Laten we enkele van de benaderingen en manieren noemen waarmee men hun voortdurende probleem van Outlook-fout 0x800ccc0b kan oplossen.

 

Methode 1: Basismethode

 

Stap 1: Doorloop eerst de basisprincipes, namelijk controleren of de computer is aangesloten op de juiste voeding en vervolgens op het draadloze netwerk.

Stap 2: Controleer of de internetverbinding en het netwerk correct zijn zonder ergens achter te blijven of defect te zijn.

Stap 3: Nadat de basis is behandeld, gaan we verder met de benaderingen.

 

Methode 2: De computer opnieuw opstarten

 

Stap 1: Voer na de basisstap nog een andere essentiële stap uit die zich in de buurt van alle applicaties bevindt die op de achtergrond worden uitgevoerd en sluit de computer af.

Stap 2: Start het apparaat na een paar minuten opnieuw op.

 

Methode 3: Poging tot configuratie van de server
 

Stap 1: De eerste configuratie kan worden gedaan via SMTP. Het andere alternatief is echter;

Stap 2: Ga naar de optie accountinstellingen door naar het menu Bestand te gaan.

Stap 3: Ga in het geopende venster naar het e-mailmenu en kies vervolgens het account waar het probleem zich voordoet.

Stap 4: Dubbelklik erop en kies vervolgens ‘Meer opties’ om verder te gaan in het proces.

Stap 5: Zoek vervolgens het uitgaande servertabblad waar men zijn gegevens en inloggegevens moet invoeren.

Stap 6: Nadat u het authenticatieproces heeft doorlopen, voert u de inloggegevens in.

Stap 7: De configuratie met SMTP wordt nu verwerkt en is succesvol.

Methode 4: Los het antivirusprobleem op

Stap 1: Een van de redenen voor de aanhoudende fout kan ook verband houden met de interferentie van het antivirusprogramma, die alleen kan worden opgelost door het antivirusprogramma uit te schakelen.

Stap 2: Zo kan men de instellingen van hun antivirus-firewall tijdelijk uitschakelen om te zien of het probleem zich blijft voordoen of niet.

Stap 3: Als het probleem nog steeds niet wordt opgelost, volg dan de andere aanpak, namelijk

Stap 4: Start het programma, typ ‘SFC / scannow / command’ in de daarvoor bestemde ruimte en druk op enter

Stap 5: Wanneer het proces is voltooid, opent u het uitgevoerde programma opnieuw door simpelweg tegelijkertijd op de Windows- en de R-toetsen te drukken.

Stap 6: Zodra het wordt geopend, voert u deze keer ‘cleanmgr.exe’ in de daarvoor bestemde ruimte in.

Stap 7: Als het klaar is, verschijnen er enkele aanwijzingen en prompts, begin ze te volgen om het schijfopschoningsproces te starten.

Stap 8: Druk vervolgens op e-mail en ga vanaf daar verder met profielen weergeven. Zoek daarna de optie van eigenschappen en ga van daaruit verder om de optie Gegevensbestanden te vinden.

Stap 9: Zodra u de optie heeft gekregen om in te typen, schrijft u de naam van het bestand dat u wilt laten scannen. Klik daarna op de startknop.

Stap 10: Als het onderdeel klaar is, check dan grondig in voor de inloggegevens en ingevoerde informatie en of alles correct is of niet.

Stap 11: Het proces moet dan worden voltooid en als u klaar bent, gaat u terug naar Microsoft Outlook om te zien of het probleem van het verzenden en ontvangen van e-mails nog steeds bestaat of niet.

Methode 5: Verwijder en verwijder eventuele extra of onnodige bestanden

Stap 1: Doorloop de bestanden, documenten en andere spaties handmatig om te zien of er grote onnodige bestanden in zijn opgeslagen. Als ze geen zin hebben, verwijder ze dan van de computer en kijk of het probleem is verholpen of niet, wat het idealiter nu zou moeten zijn.

Stap 2: Men kan ook omgaan met de poortinstellingen door het poortnummer te veranderen van 25 naar 26, zodat de kans groter is dat dit de oorzaak van het probleem is omdat een paar ISP's de werking van poort 25 niet toestaan vanwege cyberschade en Veiligheidsproblemen.

Gevolgtrekking:

Nadat men alle benaderingen heeft doorlopen, zou het probleem van Outlook-fout 0x800ccc0b nu waarschijnlijk moeten worden opgelost vanwege het feit dat bijna alle noodzakelijke oorzaken en problemen zijn opgelost.

Als het probleem echter aanhoudt, kan men contact opnemen met professionele hulp en de aanwijzingen opvolgen via hun expertise.

We hopen dat u het probleem van Outlook Error 0x800ccc0b inmiddels effectief hebt opgelost.

Als de bovengenoemde methoden echter niet werken, zullen we contact moeten opnemen met Outlook Telefoonnummer+31-297728131 of de hulp van onze online technische ondersteuning.

We bieden 24/7 service met klantenondersteuning en garanderen klanttevredenheid. De beste oplossingen worden geboden door gewoon thuis te zitten en het foutprobleem op te lossen met de hulp van deskundige professionele technici.

We bieden ook technische ondersteuning aan Google Telefoonnummer Belgie.

Originele Bron